Széchenyi terv plusz

Blog

Gutta Zebra polikarbonát lemez újdonság
10
Máj

Zebra mintázatú polikarbonát lemez

Tekintse meg a polikarbonát lemezeink között most felfedezhető legnagyobb újdonságot, a zebra mintázatú polikarbonát lemezt. A zebra polikarbonát lemez fantázia neve a porszórt sávos mintázatából fakad. Ez a különleges módon csíkolt minta rendkívüli 3D-s hatást kelt és közben sávosan árnyékol. Ez a tulajdonsága az átlátszóságot és a hatékony árnyékolást ötvözi.

Polikarbonát lemez tetők kialakítása
19
Febr

Polikarbonát lemez tetőfedés

Hogyan lehet a különböző légkamrás polikarbonát lemezekkel nagyon szép teraszfedést és egyéb kerti épület fedést készíteni?

A kert és a terasz igazi oázisok lehetnek: helyek, ahol kikapcsolódhatunk, pihenhetünk és ahol az otthonunk kiterjeszthetővé válik a szabadba. Az egyik legjobb módja annak - hogy ezeket a területeket még vonzóbbá és kényelmesebbé tegyük - az, ha kiváló minőségű légkamrás polikarbonát lemezeket használunk teraszfedésként és más kerti épületek fedésére. Ezek a lemezek rendkívül sokoldalúak és könnyen kezelhetők, így ideális választásnak bizonyulnak a kültéri projektekhez.

Újdonság: Gutta Green line - a környezetbarát tetőfedési megoldás
07
Nov

Gutta Green lemezek


Gutta zöld megoldások újrahasznosított anyagokbólA Gutta vállalatcsoport az építőanyagok és a kerti termékek gyártásakor különös hangsúlyt fektet a fenntartható gondolkodásra, tervezésre és cselekvésre, valamint az erőforrásokkal való környezetbarát bánásra. Ezért hozta létre a Gutta Green termékcsaládot.

A Gutta Green termékcsoport három termék típust ölel fel.

A hőszigetelés történelme és érdekességei
11
Aug

Hőszigetelő anyagok. Minden anyag rendelkezik valamilyen mértékű hőszigetelő tulajdonsággal, de érzékelhető hatása sokszor csak jelentős vastagság, vagy tömeg esetén kimutatható.

Az építési feladatokhoz elsősorban olyan anyagokat alkalmazunk, amelyek hőszigetelés szempontjából hatékonynak tekinthetőek. A hőszigetelő-képesség meghatározására szolgál az ún. anyag hővezetési tényező, jele: λ, származtatott mértékegysége: W/mK. Minél kisebb egy anyagra érvényes λ érték, annál jobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

Megújult a Gutta Hungária Weboldala
01
Febr

Megújult a Gutta Hungária Weboldala. Szeretettel várjuk a régi és új látogatóinkat érdekes tartalmakkal és profi termékválasztékkal.

Gutta előtető választék
15
Dec

Gutta előtető választék szerint könnyedén megtervezheti az optimális és szép előtető változatát.

Polikarbonát lemez tető rögzítése
08
Okt

A polikarbonát lemez tető rögzítése egyszerűen az erre kidolgozott csavarok segítségével.

Újdonság a Gutta választékában: Magaságyás
20
Aug

Újdonság a Gutta választékában: Magaságyás