Széchenyi terv plusz

Blog

Gutta előtető választék

Gutta
2022.12.15 11:30
Gutta előtető választék

Gutta előtető választék szerint könnyedén megtervezheti az optimális és szép előtető változatát.

Gutta előtető választék

Az előtetők választéka tovább bővült a Gutta kínálatában.

Téglalap alakú előtetők oldalfalakkal, „kocka” kivitelben

A Bauhaus stílus visszatért. A tiszta, egyenes vonalak és formák, amelyek a lényegre koncentrálnak, lenyűgöző visszatérést tapasztalnak. A klasszikus újra életstílussá válik. A hozzáillő külsejű régi épületek éppúgy keresettek, mint a kocka alakú új épületek. Új téglalap alakú tetőnkkel habját adhatja otthona tortájának, és a bejárati építészetet is megkoronázhatja a klasszikus-modern dizájnnal.

A feltűnő megjelenésű téglalap alakú tetőnek köszönhetően a régebbi épületek pillanatok alatt stílusos és divatos megjelenést kapnak. A lombkorona divatos kivitelben, két 160 és 200 cm-es szélességben, oldalfallal vagy anélkül kapható.

Két különböző alapkonstrukció áll rendelkezésre. Egyrészt folyamatos fix burkolattal 2,5 mm vastag, porszórt alumíniummal, másrészt változtatható külső konstrukcióval, melyben a különböző anyagok látványosan kombinálhatók.

Az összes elem PU habbal van habosítva a maximális méretstabilitás érdekében. De ez még nem minden: a habpárnázás gondoskodik arról, hogy a lombkorona esőcseppjei többé ne okozzanak bosszantó zajokat.

Egy másik remek ötlet mindkét változatnál a közvetlenül integrált, erős LED világítás, amely minimális energiafogyasztás mellett biztosítja a bejárati terület jó megvilágítását. Így megtakaríthat egy további kültéri lámpatestet.

Az előtetőink alatti dizájnsztárok további ütést kapnak a vonzó és sokoldalú oldalpanellel. A tapasztalt barkácsolók közvetlenül telepíthetik a csengőt, a kaputelefont, a levélnyílást és egyebeket. Ezáltal a bejárat olyan multi-tehetséggé válik, amely az összes funkciót vonzó megjelenésben ötvözi.

A rozsdamentes acél/valódi üveg modellválaszték bővítése
Új rozsdamentes acél előtetőink a bevált HD prémium rozsdamentes acél modell továbbfejlesztései, elegánsak, robusztusak és tartósak – különösen igényes környezetekhez készültek. A kiváló minőségű, tartósan rozsdamentes V2A rozsdamentes acél, amelyből a gerendák készülnek, tökéletes választás zord körülményekhez. A nagyon jó minőségű kivitel minden időjárási körülménynek és külső követelménynek ellenáll. Ez az a minőség, amelyre mindig számíthat. A robusztus és egyben tetszetős sorozatot kiváló minőségű laminált biztonsági üveg teszi teljessé, jellegzetes zöld szélekkel.

A tervezés során szabadon választhat, és három vonzó, különböző formájú hordozókar modell közül választhat. Mindig illeszkedik otthona megjelenéséhez és építészetéhez. Az összes rozsdamentes acél előtetőhöz tartozó méretválasztékunk is valódi egyedi munka. A modellek 140 és 160 cm-es szélességben kaphatók – elegendő hely az ajtócsengő, a levélszekrények vagy a kültéri világítás esőálló elhelyezéséhez.