Széchenyi terv plusz

Melegház, magaságyás

Gutta melegház

A kertészkedés kiterjesztése a Gutta melegház kihasználásával!

Szeret kertészkedni? Szeretne nagyobb szabadságot elérni az évszakoktól és a változékony időjárástól? Ha igen, válasszon egy alumínium üvegházat a Gutta-tól. Az üvegház lehetővé teszi a kertészeti szezon meghosszabbítását néhány héttel. A legjobb az egészben az, hogy a Gutta rendszereivel a saját alumínium üvegház építése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Melegház paraméterei

  • 6 mm vastag speciális többfalú lapok
  • szabadalmaztatott profilrendszer
  • biztonságos és gyors összeszerelés
  • tartós kivitel
  • széles, kétrészes ajtó
  • 10/15 év garancia

 

Építse meg saját alumínium melegházát: Ilyen egyszerű


Az alumínium üvegház minden kert fejlesztése. Biztonságosan védett és optimális hőmérsékleti és fényviszonyok mellett termesztve növényei gyorsabban és erősebben fejlődnek. Csak néhány négyzetméter elegendő ennek a hatásnak az eléréséhez. Sőt, üvegházrendszerünk kialakítása gyors és egyszerűvé teszi az építkezést.

Építkezés, gyakorlatilag szerszám nélkül
Kipróbált alumínium konstrukcióinkkal szinte szerszám nélkül saját maga is építhet üvegházat: mindössze két csavarkulcsra van szüksége az alumíniumprofilok és a speciális átlátszó műanyagból készült 6 mm vastag fallemezek összekapcsolásához. Az alumínium úgy van kialakítva, hogy a fali lapok könnyen és gyorsan behelyezhetők legyenek. További üvegrögzítő kapcsok nem szükségesek. A szerkezet ötletes kialakítása nem csak gyors össze- és szétszerelést tesz lehetővé, hanem kiváló tartósságot is biztosít, még viharban, szélben és időjárásban is! A 6 mm vastag speciális üreges kamrás ablaktáblák ideális klímát biztosítanak növényei számára. Az üvegházajtók kényelmesen két részre oszthatók, és mindegyik üvegházhoz – mérettől függően – egy vagy két kivehető tetőablak tartozik, hogy a meleg, napsütéses napokon friss levegőt engedjenek be.

Alu üvegház alappal - Tartós és stabil
Adja meg új alumínium üvegházának nagyobb stabilitást, ha az összeszerelés után egy beton- vagy falazott alapra csavarja. Alternatív megoldásként rendelkezésre áll egy alumínium alap, amely lehetővé teszi az üvegház könnyű mozgatását. Alapozás mindkét esetben ajánlott, ígya hosszú élettartam, garantált: A 15 év garanciával az építőiparra és az alumínium profilokra, valamint a 10 év garanciával a műanyag üvegtáblákra, alumínium üvegházunk biztosan hosszú távon gazdagítja kertjét.

A megfelelő méretű üvegház kiválasztása kertjéhez
A Gutta olyan üvegházakat kínál, amelyek sokféle felhasználási területre és kerti követelményekre alkalmasak. Egyszerűen válasszon öt méret közül, három és féltől több mint tíz négyzetméterig, egyéni igényeitől és a rendelkezésre álló szabad helytől függően. Az oromvégek a bejáratnál és hátul minden modellnél azonosak: Mindegyik szerkezet 2,30 méter széles, eresz magassága 1,30 méter, gerinc magassága két méter, így kényelmesen, állva is lehet dolgozni. A hossza tetszés szerint másfél és közel négy és fél méter között változtatható. Látni fogja: A kétrészes, 73 cm széles ajtónyílás egy másik rendkívül praktikus előny. A szerkezet azonban sok más átgondolt részletet is tartalmaz: mondjuk az ergonomikusan kialakított ajtókilincsek vagy a munkafelületek és a számos tetszőlegesen rögzíthető polc, ezáltal jelentősen megnövelve az üvegháza térfogatát. Erős padlóprofilok és extra erős profilok az oromzat területén biztosítják a szükséges alátámasztást – és egy ereszcsatornát

A megfelelő hely kiválasztása új alumínium üvegházához
Az, hogy az üvegház milyen előnyökkel jár az alkalmi kertész számára, mindenekelőtt a megfelelő helytől függ: Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb természetes fény jusson be, az észak-déli tájolás ideális. A kiválasztott területnek vízszintesnek és szilárdnak kell lennie. Jobb, ha a helyszín a lehető legnagyobb védelmet kapja a széllel szemben, mivel ez megakadályozza a túlzott lehűlést. Egy másik fontos tényező: Szigorúan be kell tartani a helyi építési előírásokat, például a megfelelő minimális távolságot a szomszédos ingatlantól. Így gond nélkül élvezheti kertjét.

Hozzon ki többet üvegházából a megfelelő tartozékokkal
Alumínium üvegházainkkal mindenre gondoltunk – egészen a tartozékokig. Automatikus ablaknyitással, praktikus kihúzható asztallal a kerti munkákhoz, alumínium függesztődeszkával és árnyékoló szőnyegekkel, szükség szerint felszerelheti üvegházát.

 

Gutta magaságyás

Elevada magaságyás

Az Elevada magaságyás erős, robusztus és különösen rugalmas. A Gutta Elevada magaságyás tökéletesen megfelel a szabadidős kertészek széleskörű elvárásainak ebben a termékkategóriában. A tömör szerkezet antracit színű, porszórt alumínium oszlopokból, valamint WPC lapokból és alumínium végléc keretből áll, biztosítva a stabilitást. A 2020 x 800 x 750 mm-es (HxSzxM) standard változat 1000 literes térfogatával bőséges helyet biztosít az erőteljes növény-, virág- és zöldségnövekedéshez.

Az Elevada magaságyás rugalmassága a kulcsa: a WPC deszkák és a véglécek egyszerűen formázhatók, lehetővé téve az egyedi igényeknek való megfelelést. Nagyítása is rendkívül egyszerű – a rögzíthető bővítőkészlet segítségével Az alumínium biztosítja a magaságyás hosszú élettartamát: anyaga méretstabil, korróziómentes és ellenáll a változó időjárási viszonyoknak. Az magaságyás felállítása, betöltése és ültetése gyors és hatékony az Elevada magaságyásással.

Valenta magaságyás

Az magaságyásak számos előnnyel szolgálnak a kényelmes és alkalmazkodó kertészkedés során. A Gutta Valenta magaságyása nem csak a gyakorlati előnyeivel ragadja magával, hanem vizuálisan is feldobja bármelyik kertet.

A dinamikus V-alakú formavilág megkönnyíti a munkát, és az magaságyásnak különlegesen elegáns megjelenést kölcsönöz.

A korróziómentes, stabil és tartós alumínium változatban rendelkezésre álló további színek még tovább növelik a vizuális vonzerőt: alumínium porszórt antracit, matt rozsda vagy rozsdás vas.

A Gutta Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános vízszigetelési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre.

 

Vissza a Melegház, magaságyás oldalról a Gutta Webshop tetejére >

 

Vissza a Melegház, magaságyás oldalról a Gutta főoldalra >