Széchenyi terv plusz

Műanyag lemezek

Polikarbonát és légkamrás lemezek

 

Polikarbonát és légkamrás lemezek

A polikarbonát és egyéb műanyag lemezek  az építőiparban és tetőfedés terén egyre népszerűbbek, és számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt sokan választják őket tetőfedő anyagként. Ezek az anyagok széles körben elérhetők, és különböző típusokban és stílusokban állnak rendelkezésre, így lehetőség van kiválasztani a legmegfelelőbbet a konkrét igényekhez és körülményekhez.

Polikarbonát lemez kocsibeállóhoz, terasztetőhözA műanyag tetőfedő anyagok legfontosabb tulajdonságai közé tartozik:

  1. Tartósság: A műanyag tetőfedő anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Egyes típusai ellenállnak az időjárás viszontagságainak, például esőnek, hónak.
  2. Könnyű súly: A műanyag tetőfedő anyagok általában könnyűek, így nem terhelik túl a tető szerkezetét. Ez segít csökkenteni a tetőre nehezedő terhelést és hozzájárul az épület stabilitásához.
  3. Variabilitás: Számos stílusban és színben elérhetők, így könnyen alkalmazkodhatnak az épület stílusához és esztétikai igényeihez.
  4. Alacsony karbantartás: Műanyag tetőfedő anyagok könnyen tisztíthatók, és általában nem igényelnek komoly karbantartást. Nem hajlamosak a penészre vagy a korhadásra, és ellenállnak a rozsdának és a rovaroknak.
  5. Energiahatékonyság: Bizonyos típusú műanyag tetőfedő anyagok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami segíthet csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket az épületben.
  6. Környezetbarát lehetőségek: Ma már elérhetők olyan műanyag tetőfedő anyagok is, amelyek részben újrahasznosított anyagokból készülnek, és könnyen újrahasznosíthatók a későbbiekben.
  7. Könnyű telepítés: Műanyag tetőfedő anyagok könnyen telepíthetők, így gyorsan és hatékonyan lehet velük dolgozni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a műanyag tetőfedő anyagoknak is vannak hátrányai, például az UV-sugárzásnak való kitettség miatt idővel elszíneződhetnek, és extrém hőmérsékleti ingadozások hatására repedhetnek. Azonban a megfelelő karbantartással és kezeléssel sokáig megőrizhetik minőségüket.

Összességében a műanyag tetőfedő anyagok nagyszerű alternatívát jelentenek a hagyományos tetőfedő anyagokhoz képest, különösen azok számára, akik tartós, könnyen kezelhető és energiahatékony tetőfedést keresnek az épületük számára. A megfelelő anyag kiválasztásával és a rendszeres karbantartással a műanyag tetőfedő anyagok hosszú távú megoldást kínálhatnak a tetőfedési igényekre.

 

Termék típusok

 

  Üregkamrás polikarbonát és akril lemez

Polikarbonát légkarmás lemez

A polikarbonát légkamrás, üregkamrás lemez egy könnyű, tartós és ütésálló műanyag, amelyet sokféle célra használnak, köztük építőipari alkalmazásokra is. A polikarbonát lemezek népszerűek az előtetők, télikertek, üvegházak, ablakok, védőburkolatok, és egyéb szerkezetek készítéséhez.   

 

  Profillemezek

Profillemezek

A Gutta profillemez egy gyűjtő név, amely rendszerint előtetők, és teraszok fedésére alkalmas lemezeket ölel magába. A termékek ránézés alapján nagyon hasonlóak, mégis más más karrakterisztikával rendelkeznek. Ennek ellenére összességében elmondható róluk, hogy robosztusak, szépek és kiállják az idők próbáját.   

 

  Egyéb műanyag síklemezek

Egyéb műanyag lemezekAz egyéb műanyag síklemezek közé olyan anyagok tartoznak, amik széles körben használatosak különböző építési és otthoni hobbi projektek során. Számos előnye van a hagyományos anyagokhoz képest, és sokféle formában és méretben elérhető. A részletes kategória bemutatásából jobban megismerheti a Gutta kínálatában elérhető műanyag síklemezeket és ezek főbb jellemzőit, előnyeit, alkalmazásait, valamint néhány fontos szempontot, amit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt.   

 

  Gutta Green lemezek

Guttanit+ lemezek

A Gutta Green műanyag hullámlemezek teljesen vagy részben újrahasznosított alapanyagokból készülnek. A Gutta vállalatcsoport az építőanyagok és a kerti termékek gyártásakor különös hangsúlyt fektet a fenntartható gondolkodásra, tervezésre és cselekvésre, valamint az erőforrásokkal való környezetbarát bánásra. Ezért hozta létre a Gutta Green termékcsaládot. A Gutta Green termékcsoport három termék típust ölel fel.

- Guttanit+ hullámlemez

- Gutta Shelltec tetőfedő panel

- GuttaPral EVO hullámlemezek  

 

A GUTTA Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános teraszfedési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre.

 

Tovább a Polikarbonát, műanyag lemez termékekhez >

 

Vissza a Polikarbonát, műanyag lemez oldalról a Gutta főoldalra >