Széchenyi terv plusz

Előtető és teraszfedési rendszerek

Előtető és teraszfedési rendszerek

 

Előtető és teraszfedési rendszerek

Előtetők 

ElőtetőA Gutta előtetők sorozatában mindenki megtalálja a számára kedvező választást. Legyen a dizájn kocka, íves, szögletes, klasszikus vagy modern. A kialakításnak egyedül a fizika törvényei szabnak határt. A vonlavezetés lehet egyszerű, egyenes ívelt, szögletes, lekerekített, minimalista stb. 

A termékcsaládban megtalálhatóak az alábbiak: 

  • szögletes 3D 
  • szögletes 3D előtető esővédő oldalfallal 
  • szögletes 2D 
  • szögletes 2D előtető esővédő oldalfallal 
  • háromszög kialakítás 
  • ledvilágításos 
  • faberakásos 
  • ívelt 

 

A 3D előtető EPS szigetelőpanelekkel van töltve, hogy biztosítsa a maximális méretstabilitást. Ami a méretstabilitás mellett csökkentik az előtető felületére hulló esőcseppek zaját. 

Egy másik fantasztikus ötlet az egyes modellekben beépített erős LED világítás. Ez megbízható és intenzív világítást biztosít a bejárati területnek, minimális energiafogyasztással. Ez azt jelenti, hogy megtakaríthat egy extra kültéri lámpát. 

Némely előtetőt oldalpanelekkel lehet kiegészíteni, amely védelmet nyújt az oldalsó széltől és esőtől. Valamint további vonzó és sokoldalú dizájnt ad. Az oldalpanelek között van olyan termék, amely opcionálisan rendelhető beépített postaládával, csengővel vagy anélkül. Ezáltal a bejárat egy univerzális megoldássá válik, ami ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát.

Tovább az Előtető termékekhez >

 

Terasztetők 

A kert ékköve a terasztető, ami a tetőfedés terén kiemelkedő minőséget képvisel. A kültéri terasz minden időjárási kihívásnak kitett, de egy megfelelő fedése megoldást jelent az évszakok változásaival szemben. Az összeszerelése egyszerű a készlettel érkező tartozékoknak köszönhetően. A terasztető kialakítása modern és esztétikus, valamint megfelel a mai igényeknek, legyen szó technikai vagy esztétikai szempontokról. A tartós szerkezet stabil védelmet nyújt a változó időjárási viszontagságok ellen, legyen szó perzselő napsütésről, esőről, jégesőről vagy hóesésről. 

TerasztetőAz átlátszó tetőpanelekből álló fémvázas konstrukció kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Emellett a terasz tetője karcsú és esztétikus, harmonizálva környezetével. Rugalmasan bővíthető a szélessége, és a választható mélység is lehetőséget ad az egyéni igények kielégítésére. 

A Gutta terasztetők anyagválasztéka lehetővé teszi a műanyag polikarbonát vagy biztonsági üveg felhasználását. Ezeket könnyedén rögzíthetjük a fémvázas konstrukcióhoz. Az alumíniumból készült szerkezet hosszú évekig kiváló állapotban marad, és beépített esőcsatornával is rendelkezik. 

A Gutta tetőkészleteivel a terasz mellett más projektek is megvalósíthatók, például előtetők, pergolák vagy kocsibeállók. A tíz év garancia pedig biztosítja, hogy hosszú távon is élvezhessük a terasztető kényelmét, miközben a minőség és stabilitás a projektünk részévé válik. 

A porszórt alumínium szerkezet előnye a fával szemben az időjárásnak való ellenállóság, hiszen a fa természetes anyag, amely az évek során elhasználódik. Ezzel szemben a 10 mm vastag üreges kamrás panelekből készült tetőfedés hosszú évekig megőrzi esztétikus megjelenését, és könnyedén elbírja a hóterhelést, így egy tartós és időjárásálló teraszkialakítást biztosít. 

A GUTTA Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános vízszigetelési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre. 

Tovább az Terasztető termékekhez >

 

Vissza az Előtető és teraszfedési rendszerek oldalról a Gutta főoldalra >