Széchenyi terv plusz

Blog

Gutta Zebra polikarbonát lemez újdonság

Gutta
2024.05.10 13:35
Gutta Zebra polikarbonát lemez újdonság

Zebra mintázatú polikarbonát lemez

Tekintse meg a polikarbonát lemezeink között most felfedezhető legnagyobb újdonságot, a zebra mintázatú polikarbonát lemezt. A zebra polikarbonát lemez fantázia neve a porszórt sávos mintázatából fakad. Ez a különleges módon csíkolt minta rendkívüli 3D-s hatást kelt és közben sávosan árnyékol. Ez a tulajdonsága az átlátszóságot és a hatékony árnyékolást ötvözi.

Polikarbonát anyag és kivitelezés

Polikarbonát lemez tetőA panelek átlátszó polikarbonátból készülnek, amiket fehér vagy antracit koextrudált csíkokkal látnak el. A polikarbonát lemez két oldalán az eltérő csíkszélesség egyedi 3D hatást kelt. Ez a hatás különösen észrevehető, ha a paneleket függőlegesen állítva használják például privátszféra vagy a szél elleni védelemként vagy válaszfalként. A megjelenés a telepítés irányától függően változik.

Vízszintesen, a panelt tetőként alkalmazva a keskeny vagy széles sávokkal felfelé fektethető a két oldali UV-védelemnek köszönhetően. Ha a széles csíkokkal ellátott felét tesszük kívülre, a függőleges napsugarak visszaverődnek, miközben a tető a szögben becsapódó sugarakat átengedi. Ez az érdekes megjelenés mellett, hatékony árnyékolást is eredményez, különösen a déli órákban érkező napsugarakkal szemben.

 

Esztétika és különlegesség

Ha Ön hatékony, izgalmas, esztétikus terasztetőt keres, amely elegánsan is néz ki, valamint kreatívan megmunkálható, akkor az új, 3D hatású, ZEBRA sávos megjelenésű üreges falú polikarbonát panel tökéletes választás az Ön számára! Ezzel modern megjelenést, tartós minőséget, megbízható védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

 

Nézze meg polikarbonát lemez választékunkat >

 

Zebra mintázatú polikarbonát lemez tulajdonságai

Polikarbonát lemez tetőAz új ZEBRA légkamrás polikarbonát lemezünk rendkívül sokoldalú. Átengedi a fényt és kellemes sávozott árnyékot biztosít egyszerre. Általa a terasz szemet gyönyörködtetővé válik.

Legyen ez a hely a ház ékköve, ugyanakkor nyújtson maximális funkcionalitást is egyben, évszaktól függetlenül. A kiváló minőségű, átlátszó üreges polikarbonát lemez a csíkokkal ellátott kialakítása miatt a tökéletes megoldás, amely azonnal szebbé és modernebbé varázsolja a teraszt, ami ezáltal az ön kültéri nappalijává is válhat.

A sávozott ZEBRA többfalú polikarbonát lemez rendkívül elegáns megjelenésű, felszerelni azt egyszerű. A robusztus, hosszú élettartamú polikarbonátból készült új trendi tetőfedést partnereinktől laponként vagy opcionálisan praktikus készletben kaphatja meg - minden tartozékkal, pontosan az Ön igényeihez szabva. Néhány lépésben felszerelheti a terasztetőt az alépítményre. A termék maga jól átgondolt és biztonságos.

 

A polikarbonát lemezek felhasználási területei

A polikarbonát anyag a hétköznapi élet számos területén jó szolgálatot tud biztosítani. A több rétegű polikarbonát lemezek, vagy más néven légkamrás polikarbonát lemezek kiváló megjelenést kölcsönöznek az épületnek.

 

A légkamrás polikarbonát lemezek főbb jellemzői

  • tartósság
  • átlátszóság, ezáltal képesek a fényt hatékonyan átengedni
  • könnyű vele dolgozni
  • ütésálló
  • UV- és időjárásálló

A polikarbonát anyag számos előnnyel rendelkezik, különösen tetőfedő anyagként. Polikarbonátból készült légkamrás lemezeinkkel biztonságosan és egyszerűen hozhat létre kreatív dolgokat otthonában, függetlenül attól, hogy terasztetőről, kocsibeállóról vagy házbejáratról van szó. A Gutta légkamrás polikarbonát lemezei vizuálisan és esztétikailag is meggyőző hatást keltenek.

 

A légkamrás polikarbonát lemezek ideális választást jelentenek teraszfedéshez és kerti épületekhez. Kiváló védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságok ellen, könnyen telepíthetők és karbantarthatók, valamint esztétikailag is vonzó megjelenést biztosítanak a kültéri környezetekben. Ha teraszfedést tervezel, vagy új kerti épületet szeretnél építeni, érdemes megfontolnod a légkamrás polikarbonát lemezeket, hogy a kerted és teraszod igazán különlegessé és vonzóvá váljon.

Nézze meg a polikarbonát lemezek tulajdonságait a Wikipedián.

 

Nézze meg polikarbonát lemez választékunkat >