Széchenyi terv plusz

Előtető

Előtető bejárati ajtóhoz és ablakhoz

 

A Gutta előtetőkről általánosságban

A Gutta termék palettáján méltán előkelő helyet foglalnak el az előtetők.
Köztudott tény, hogy az első benyomás számít. Ez különösen igaz a ház bejáratánál. A vizuálisan tetszetős és funkcionálisan is kiváló előtető a bejárati ajtón kiemeli a teljes homlokzatot, véd a szél, az eső, a hó és az időjárás egyéb viszontagságai ellen. Felszerelése és a bejáratnál történő alkalmazása a háznak barátságos és esztétikus külsőt kölcsönöz.

 

Előtető, ami megvédi a bejárati ajtódat és ablakodat

 

A Gutta előtető széles spektrumú termékcsalád. Számtalan méretű, stílusú, színű és anyagösszetételű előtetőt talál a szortimentünkben. Így a Gutta előtetők között minden bejárati ajtóhoz talál stílusban hozzá passzolót, ami összetéveszthetetlen karaktert ad minden házbejáratnak. Értékes, klasszikusan, Bauhaus formavilág szerint megtervezett és rendkívül egyedi. Az alumínium, fa és üveg egyedülálló fúziója mindenkor szerevaló bejáratot biztosít.

 

A Gutta előtetők anyaghasználata

 

A Gutta előtetők megjelenése anyaghasználattól függetlenül elegáns, megjelenése időtlenül szép. Az előtetők még a legmagasabb elvárások igényeihez is megfelelő. Minősége rendkívül robusztus és tartós: prémium minőség. A Gutta előtetők szerkezete legtöbb esetben fém, vagy alumínium ötvözet. Ez típusonként változhat. Az előtetők teteje lehet: víztiszta polikarbonát, bronz polikarbonát, biztonsági üveg, fémlemez.

 

A Gutta előtetők altípusai

 • Előtető íves SeccoÍves BV Secco
  Egyszerű és gyönyörű: a BV Secco íves előtető a design klasszikusa, amely garantáltan díszíti otthonát. A védő funkció és a bejárati terület vizuális javítása kéz a kézben járnak. A BV Secco íves előtető hosszú élettartamát a porszórt alumínium kialakítás és a rendkívül robusztus polikarbonát burkolat biztosítja. Igazi plusz itt a közvetlenül integrált esőcsatornák.

 

Előtető íves Pult

 • Pult Előtető
  Baldachin hintával – a szó legigazibb értelmében. Ennek a terméknek a feltűnően ívelt formája nem csak az esővédelem terén jár gyakorlati előnyökkel, hiszen a csapadék közvetlenül elfolyhat, hanem minden esetben igazi szemet gyönyörködtető termékről van szó. A négy szélességben elérhető átlátszó PT/ET előtető elegáns dizájnjával számos építészeti stílusban díszíti az otthonokat. A nagy fényátereszéssel rendelkező tető szó szerint a ház bejárata fölött lebeg, és vizuálisan kiemeli otthonát.

 

 • Íves előtető BV/B
  Elegáns megjelenés otthonába! A BV/B íves filigrán előtető, ívelt formáival és minőségi anyagaival gyönyörködtet. A rendkívüli dizájn minden épületet vizuálisan kiemel, és egyedi vonalakat biztosít. Ugyanakkor az ívelt tető rendkívül robusztus és tartós – a minőség mindig kifizetődik!


Előtető NM téglalap alakú

 • Téglalap alakú NM előtető
  Amilyen elegánsnak tűnik az NM téglalap alakú előtető, a felszerelése is egyszerű. Az összeszerelési és rögzítési anyagokat a csomag tartalmazza, így azonnal elkezdheti a bejárati ajtó szépítését. A termék anyaga alumínium és kiváló minőségű műanyag panelek, amelyek biztosítják a az előtető robusztusságát. Tipp: ha még többet szeretne kihozni az előtetőből, ezt a modellt felszerelheti hozzáillő oldalpanelekkel is, ami hatékonyan véd a szél, eső és egyéb időjárási viszontagságokkal szemben. Letisztult vonalak és időtlenül szép dizájn: az NM téglalap alakú előtető a megfelelő megoldás sokféle építészeti stílushoz. A klasszikus forma minden magánterületet díszít, minden tekintetben jó és biztonságos védelmet nyújt a szél és az időjárás ellen. A tető két színben, antracit, valamint szürke, és két szélességben 200 cm, 150cm kapható, így különböző beépítési helyzetekhez alkalmas. A termék kiváló minőségű a letisztult dizájn időtlen.

 

Előtető téglalap alakú rozsdamentes

 • Rozsdamentes acél előtető HD/L
  Klasszikus és stabil L-alakú támasztó fém gerenda konstrukció átlátszó vagy matt laminált üvegburkolattal! Állítható magasságú fali tartójával a HD/L acél előtető különösen jól illeszthető az Ön szerkezeti követelményeihez, mint például a meglévő fagerendákhoz vagy beton áthidalókhoz. Az időtlenül elegáns dizájn kiemeli háza bejáratának különlegességét.

Előtető BS téglalap alakú

 • Téglalap alakú BS előtető
  A jellegzetes megjelenésű Gutta BS téglalap alakú tetővel a régebbi épületek is pillanatok alatt stílusos és trendi megjelenést kölcsönözhetnek. A trendi kivitelű előtető két 160 és 200 cm-es szélességben kapható, opcionálisan oldalfalakkal vagy anélkül. A BS sorozat téglatest alakú előtető. Az előtető egy oldalirányú vízelvezetéssel rendelkezik tetszőleges oldalon. A BS előtető sorozatra a Bauhaus stílus jellemző. A letisztult, egyenes vonalak és formák, amelyek a lényegre összpontosítanak, lenyűgözően térnek vissza. A klasszikus újra életstílussá válik. A hozzáillő megjelenésű régi épületek éppoly népszerűek, mint a modern kialakításúak. A téglalap alakú előtető újjá varázsolja az otthonát, és a bejárati rész építészetét is megkoronázhatja a klasszikus-modern dizájnnal.

 

Az előtető antracit színű, porszórt alumíniumból készül, és EPS szigetelőlapokkal van kitöltve, így biztosítva a maximális méretstabilitást. De ez még nem minden: a szigetelő panelek azt is biztosítják, hogy az előtetőre érkező esőcseppek ne okozzanak felesleges zavaró zajokat. Egy másik remek ötlet mindkét modellben a közvetlenül integrált, erős LED világítás, amely a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás mellett biztosítja a bejárati terület jó megvilágítását. Megspórolhat magának egy további kültéri lámpát. Az előtetőink opcionálisan bővíthetőek egy vertikális oldalpanellel. Ez az oldalpanel rendelhető beépített postaládával, csengővel vagy anélkül.

 

BS előtetők vízelvezetés

A BS modelleknél az esővizet az elülső kiegyenlítő rúd fogja fel, és oldalra vezeti le.

 

Előtető BS téglalap alakú oldalpanellel

Garanciális rendelkezés a gutta bejárati ajtók előtető rendszereihez

A Gutta a vásárlás napjától számolva garanciát vállal az előtetőkre és az előtekökhöz tartozó oldalfalakra. A garancia hossza 5 évig tart. A garancia a fémszerkezetre vonatkozik, annak átrozsdásodás és túlzott színvesztése ellen.

Jogos garanciális igény esetén teljes anyagcserét biztosítunk. Ezt követően további garanciális igények ki vannak zárva. A garancia különösen nem terjed ki az összeszerelési, elszállítási vagy egyéb költségekre.

A szokásos tűréshatáron belüli szín- és méreteltérések stb. nem számítanak garanciális hibának.  Fontos, hogy a helyi építési szabályzatokat figyelembe kell venni a termék alkalmazásakor. Javaslataink nem mentesítik Önt a termék használatának kötelezettsége alól.  Ha kétségei vannak, kérjük, forduljon szakemberhez.

Ez a garancia védi a fogyasztó törvényes jogait az eladóval szemben.

A garancia érvényesítésének követelményei

 

 • A termék alkalmazása az az Európai Unióban történik
 • A terméknek meg kell maradnia az eredeti állapotában, és nem szabad deformálódnia vagy módosítani.
 • A szállítás, tárolás, tisztítás, ápolást, összeszerelés a hivatalos és aktuális műszaki dokumentumok és összeszerelési leírások szerint kell elvégezni és az utógondozást megvalósítani.
 • A terméket nem szabad káros kémiai hatásoknak és hőtorlódásnak kitenni.
 • Az előtetők hó- vagy jégtakarója nem haladhatja meg a 20 cm vastagságot – a maximális terhelés 75 kg/m² -t nem haladhatja meg. Ezért javasoljuk a hó- vagy jégtakaró rendszeres eltávolítását ilyen időjárás esetén.
 • A reklamációt az eredeti vásárlási bizonylattal együtt azon a kiskereskedőn keresztül kell benyújtani, ahol az árut értékesítették.

 

Garancia érvényességének megszűnése

A következő esetekre/sérülésekre nem vonatkozik a garancia:

 • nem rendeltetésszerű használat
 • Helytelen összeszerelés (az összeszerelési utasítások figyelmen kívül hagyása)
 • Vis maior okozta károk, például jégeső és/vagy viharkár.
 • Harmadik felek hatásai (vandalizmus, szándékos rongálás) stb.
 • Az előtetők és falak nem megfelelő gondozása (maró ápolószerek és szerek használata).
 • Durva fizikai hatás, ami megkarcolhatja a felületet

 

Vissza az előtető termékkategória oldalról a Gutta főoldalra >