Széchenyi terv plusz

Gutta szolgáltatások

Gutta szolgáltatások

 

Gutta előtetőA barkácsüzletág olyan üzletág, amely minden érintettől magas szintű elkötelezettséget igényel. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a versenyképes márkatermékek, a kiváló szállítási minőség és a hozzáértő szolgáltatás terén az építőiparban és a kertben, és erre büszkék vagyunk.

Aktív szerte a világon – mindig az ügyfél közvetlen közelében

A B2B szektorban ügyfeleink közé tartoznak vezető nemzetközi barkácsáruházláncok és kertészeti központok. Együtt készítettük el a Gutta otthoni és kerti termékeit, amelyek világszerte ismertté váltak. A barkácsáruházak piaca ideális partner cégünk számára, hiszen közvetlen hozzáférést tesz lehetővé a végfelhasználóhoz, ugyanakkor arra késztet bennünket, hogy folyamatosan optimalizáljuk termékeinket és új, innovatív megoldásokat fejlesszünk ki.

Számunkra különösen fontos a bizalomra épülő partnerségek kialakítása a kölcsönös siker alapjaként. Együtt sok olyan dolgot érhetünk el, ami egyébként az egyén számára elérhetetlen lenne. Rugalmasságunk, összpontosításunk és specializációnk megőrzésével együtt növelhetjük sikerünket. Éppen ezért büszkék vagyunk arra, hogy üzleti partnereinknek olyan magasan specializálódott partnerek hálózatát kínálhatjuk fel, akik tökéletesen felkészültek arra, hogy ügyfélközpontúan megfeleljenek különféle követelményeinknek. A különböző célcsoportoknak kínált árukat és szolgáltatásokat az alábbiakban részletesebben ismertetjük.

 

Gutta a forgalmazóknak, a viszonteladóknak, áruház láncoknak

 

Gutta előtetőTőlünk 100%-os támogatást kap!

 

Logisztika

Logisztikai központjaként mi felelünk az offline és digitális kiskereskedők teljes logisztikai folyamatáért – a raktározástól egészen a végfelhasználóig történő kiszállításig.

 

Termékskála

Teljes termékkínálatunk segít leegyszerűsíteni és előmozdítani az adminisztrációs és beszerzési igényeit. A Gutta segítségével hatékony partnere lesz, akire számíthat.

 

Személyre szabott megoldások

Nincs olyan, hogy nem lehet csinálni! Piaci tudásunkkal és magas szintű szakértelmünkkel egyedi megoldásokat találunk egyedi igényekre.

 

Gutta a gyártóknak

 

Gutta előtető100% tapasztalat a közös sikerért. Gyosítsd fel a termékeid bevezetését, értékesítését!

Együtt tesszük az innovációt tartós sikerré: A Guttával az innovatív termékei piaci bevezetése, logisztikája és értékesítése a legjobb kezekben van. Tapasztalatunk és támogatásunk révén termékei iparági bestsellerré válnak!

 

Piaci összehasonlító elemzés

Az üzleti intelligencia és a piaci ismeretek kulcsfontosságú tényezői sikerünknek. Használja know-how-nkat cége fejlődésének elősegítésére.

 

Árazás, ároptimalizálás

Az árképzés szakértelmet igényel. Segítünk azonosítani az erős márka, az elégedett vásárlók és a gazdasági siker megteremtéséhez szükséges lépéseket.

 

Gutta a tervezőknek, kivitelezőknek

 

Gutta előtető100%-os hozzáértés

Műszaki tanácsadás

Projektje egyedi megoldásokat igényel? Segítséget keres a kivitelezési kérdésekben? Keressen minket, csapatunk segít megtalálni a megfelelő megoldást.

 

Kivitelezés, telepítési szolgáltatás

Tervezési és összeszerelési szakértelmet keres a kiváló minőségű termékek mellett? Ezeket a szolgáltatásokat a Gutta alkatrészekhez is egy kézből kínáljuk.

 

Projekt támogatás

A projektek zökkenőmentesen és időben futnak támogatásunkkal. Bízhat ránk műszaki kérdések, logisztika, ellátási láncok és értékesítés utáni ügyekben.

 

Gutta,  mint nemzetközi beszerző

 

Gutta előtető100% minőségi garanciát kap tőlünk.

 

Műszaki tanácsadás, minőségbiztosítás

A Gutta nagyra értékeli a bizalmi partnerséget. Beszállítóinkat tanúsításukkal és folyamatmenedzsmentjükkel is támogatjuk.

 

Innováció

Arra törekszünk, hogy folyamatosan újra feltaláljuk magunkat és termékeinket. Ezért segítjük beszállítóinkat, hogy innovatívak legyenek. Támogatjuk és jutalmazzuk az innovációt.

 

Értékesítés

A Gutta számos nemzetközi értékesítési pontot egyesít az értékesítési személyzet és partnerek erős hálózatával. Keresse a Guttát, ha termékeit hatékonyan szeretné bevezetni és eljuttatni a piacra.