Széchenyi terv plusz

Kerti termékek

Gutta kerti termékek

 

 

Termék kategóriák

 

  Műanyag gyeprács

Műanyag gyeprács

Fedezd fel a Gutta műanyag gyeprácsot, ami forradalmasítja kertedet! Ez a tartós és környezetbarát megoldás optimális talajszellőzést biztosít, nem gátolja a fű növekedését és járható felületet biztosít. A könnyen telepíthető gyeprácsok hosszú élettartamukkal biztosítják, hogy kerted mindig ápolt és rendezett legyen. A termék akár gépkocsiparkoló kialakítására is alkalmas.   

 

  Kerti melegház

Kerti melegház

Hozd közelebb a természetet egy saját kerti növényházzal! Ez az elegáns és praktikus szerkezet ideális választás minden zöldövezeti rajongónak. Az erős szerkezetű alumínium váz és a UV-sugárzásnak ellenálló polikarbonát lemezek gondoskodnak róla, hogy növényeid egész évben megfelelő körülmények között növekedjenek.   

 

  Kerti takaró ponyva

Kerti takaró ponyvaVédd meg kertedet a változó időjárás viszontagságaitól egy strapabíró kerti takaró ponyvával! Ez a könnyen kezelhető, vízálló és UV-stabilizált ponyva ideális választás kertészeti projektekhez. Legyen szó a növények vagy éppen a kerti bútorok védelméről, ez a ponyva hűséges védelmező társ lesz. Több féle méretben is elérhető. Szélei erősítettek, és fűzőkarikával is rendelkezik.

 

  Magaságyás

Kerti magaságyás

Teremtsd meg saját zöldség- és virágkertedet egy ergonomikus magaságyással! Ez a környezetbarát megoldás lehetővé teszi a könnyű és hatékony növénytermesztést, miközben minimalizálja a hajolgatást. A magaságyások magas minőségű anyagokból készülnek, hogy hosszú éveken át szolgáljanak. A termék mind funkcionlitásában, mind pedig esztétikáját illetően a kert egyik kiemelkedő helye lesz.   

 

 

Ezen termékeink mindegyike a kertgazdálkodás kényelmét és hatékonyságát szolgálja. Válaszd a minőséget és a tartósságot, és hozd létre álmaid kertjét ezekkel a kiváló termékekkel!

A GUTTA Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános teraszfedési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre.

 

Tovább a Kerti termékekhez >

 

Vissza a Kerti termékek oldalról a Gutta főoldalra >