Széchenyi terv plusz

Kiegészítő termékek

Gutta kerti termékek

 

Gutta kigészítő termékek bemutatása

 

Termék kategóriák

 

  Tetőfólia

Tetőfólia

HAMAROSAN JÖN LEÍRÁS   

 

  Esővíz elvezető folyóka 

Folyóka

 

A Kültéri esővíz elvezető folyóka egy hatékony és környezetbarát megoldás, amely segít összegyűjteni és hatékonyan elvezetni az esővízet az épület környezetéből. Ez a termék ideális választás mind az otthoni, mind a kereskedelmi ingatlanok esetében, ahol fontos a vízgazdálkodás és a környezetvédelem. 

Főbb jellemzők

- Magas Minőségű Anyagok: A folyóka strapabíró anyagból készül, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak és a külső környezeti hatásoknak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. 

- Vízgyűjtés és Elvezetés: A folyóka kialakítása lehetővé teszi az esővíz hatékony összegyűjtését és irányított elvezetését. Ezáltal megelőzhetőek a pangó víz okozta problémák, mint például talajerózió vagy épületkárosodás. 

- Moduláris Rendszer: A folyóka moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen illeszthető legyen a különböző méretű és formájú ingatlanokhoz. Így alkalmazkodik az adott terület sajátosságaihoz. 

- Könnyű Telepítés: A termék könnyen telepíthető, így időt és munkát takarít meg a felhasználó számára. A csomag tartalmazza a szükséges rögzítőket és a telepítési utasításokat. 

- Környezetbarát: Az esővíz gyűjtése és használata csökkentheti a vízfelhasználást a kertöntözéshez vagy más kültéri tevékenységekhez. Ezzel hozzájárul a víztakarékossághoz és a fenntartható vízgazdálkodáshoz. 

A Kültéri Esővíz Elvezető Folyóka egy olyan termék, amely ötvözi a funkcionalitást és a környezettudatosságot. Ideális választás minden olyan ingatlan számára, ahol fontos a hatékony esővízgazdálkodás és a környezetvédelem. Legyen az otthon, iroda, vagy kereskedelmi terület, ez a folyóka hozzájárul a fenntartható vízgazdálkodáshoz. 

   

 

  Guttadrytek

Guttdrytek

Hogyan született a Guttadrytek®  

A vasalt beton megjelenése előtt minden padlószerkezet, amely jelentős terhelést viselt, különböző típusú ívszerkezetekkel épült: hordó, kereszt, kupola, stb. A Drytek tervezésekor Gutta azt a célt akarta elérni, hogy egy olyan újrahasznosított HDPE műanyag boltíves elemet készítsen amely elbontható formaként használható, és mely a Guttadrytek ® kupolák alatt vezetett gépészeti elemek, csatornák esetleges meghibásodása esetén gyors és könnyű javítási lehetőséget biztosít továbbá a felszivárgó nedvesség és radon gázok ellen védelemként szolgál. A beton formázására alkalmas Guttadrytek ® elemet a légrés kialakítására használják. A kiöntött beton minden terhelési pontján nyomófeszültségnek van kitéve, így a Guttadrytek ® segítségével a felületére kiöntött beton egyenletes nyomószilárdságú lesz. 

 

A GUTTA Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános teraszfedési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre.

 

Tovább a Kiegészítő termékekhez >

 

Vissza a Kiegészítő termékek oldalról a Gutta főoldalra >