Széchenyi terv plusz

Gutta Green

Gutta Green újrahasznosított műanyag lemez

Gutta Green lemezek


Gutta zöld megoldások újrahasznosított anyagokbólA Gutta vállalatcsoport az építőanyagok és a kerti termékek gyártásakor különös hangsúlyt fektet a fenntartható gondolkodásra, tervezésre és cselekvésre, valamint az erőforrásokkal való környezetbarát bánásra. Ezért hozta létre a Gutta Green termékcsaládot.

A Gutta Green termékcsoport három termék típust ölel fel.

 

Termék típusok

 

  Gutta Shelltec tetőfedő panelek

utta Shelltec tetőfedő panelek

100%-ban újrahasznosított anyag – jó otthonának, jó a természetnek. A Gutta Shelltec újrahasznosított lemezeivel olyan terméket választ, amely 100 százalékban újrahasznosított anyagokból készül. A felelősségteljes, zárt körforgásos gazdaság jegyében az értékes nyersanyagok szakszerű újrafeldolgozása és újrafelhasználása történik. Ezt a terméket választani egy környezettudatos megbízható döntés.

 

Robusztus és fenntartható: Újrahasznosított tetőpanelek számos célra

Az újrafeldolgozás során az összes pozitív anyagtulajdonság 100 százaléka és az ezzel járó előnyök megmaradnak. A Gutta Shelltec újrahasznosított panelek praktikus tetőfedő megoldást jelentenek számos célra – és mindenkinek, aki tartós, robusztus és fenntartható megoldást szeretne. A nagy, 4 milliméteres vastagságnak köszönhetően a panelek kiváló statikai tulajdonságokkal és maximális stabilitással rendelkeznek. Egy másik csúcsteljesítmény a panelek hosszú élettartama - UV- és időjárásálló, ellenállnak minden külső behatásnak, és hosszú távon méretstabilak maradnak.

 

Kemény és csendes

Amilyen szilárdak a Gutta Shelltec hullámlemezek, olyan csendes a használatuk. Az újrahasznosított anyagok kiválasztásával olyan tetőt választ, amely még a következő jégeső vagy felhőszakadás idején is halk marad. Ellentétben például a kereskedelemben kapható fémtetőkkel, a Gutta Shelltec tetőpaneljei mindig kellemesen csendesek. A bosszantó és hangos zaj a múlté.

 

Gutta Shelltec tetőfedés – tartósan csúcsformában

Természetesen az acélprofil panelekkel ellentétben a korrózió sem probléma. A hullámlemezek hosszú távon megőrzik vonzó, tiszta megjelenésüket. A 2000 x 950 mm méretű és 95 x 34 mm-es hullámosságú panelek minden tekintetben nagyon könnyen megmunkálhatók. A fűrészelés, fúrás, kezelés és összeszerelés gyors, egyszerű és biztonságos. Jó tudni: A lemezeket és az összes felhasznált alapanyagot Európában gyártják. Ez biztosítja a rövid szállítási útvonalakat, a még jobb ökológiai egyensúlyt – és olyan meggyőző minőséget, amelyre tartósan és mindenkor számíthat.

Nézze meg a 100%-ban újrahasznosított anyagokból gyártott Gutta Shelltec weboldalát és a termékről készült kis videót is.

 

 

  GuttaPral EVO

GuttaPral EVO hullámlemez

A Gutta által gyártott új GuttaPral EVO hullámlemezek 100%-ban kiváló minőségű, újrahasznosított anyagokból készülnek. Emellett kiemelkedő terméktulajdonságokkal rendelkeznek, és kiváló ökológiai egyensúlyt mutatnak. Ezek a rendkívül stabil tetőpanelek könnyen megmunkálhatók és felszerelhetők bárki számára. Esőben nagyon csendesek, és anyaguk nem rozsdásodik.

- 100%-ban újrahasznosított

- Fenntartható és környezetbarát

- Kiváló minőségű és újrahasznosítható

- Egyszerű és letisztult formavilág

- Esőben is csendes

- 15 év garancia

 

  Guttanit+

Guttanit+ hullámlemez

A Guttanit+ a fenntarthatóság szinonímája. A terméket Németországban gyártjuk. A tetőre és falra szánt guttanit+ panelek megfelelnek a fenntartható termék minden követelményének: a 100 százalékban újrahasznosított tartalomnak köszönhetően tökéletes választást jelentenek az ökológiailag elkötelezett barkácsolók számára. Minőségük semmivel sem rosszabb a hagyományos bitumenes lemezeknél. Ellenkezőleg, szerelésük még egyszerűbb és könnyebb.

 

Kevesebb hulladék – több környezetvédelem!

A guttanit+ lemezek használatával hozzájárul az értékes erőforrások védelméhez és csökkenti a műanyaghulladék mennyiségét. Ez enyhíti a természetünkre és a világ óceánjaira nehezedő nyomást, és hozzájárul a fenntartható üzletmenethez.

 

Újrahasznosított anyag, ami újra és újra használható

Az anyag-újrahasznosítás révén elkerülhető a hulladék elégetése, és így csökken a CO2-kibocsátás. Sok év és évtizedes használat után a panelek egyszerűen újrafelhasználhatók a folyamatban lévő gyártási ciklusba. Az eredmény egy zárt anyagciklus és egy meggyőző ökológiai egyensúly.

 

Fenntarthatóság: Made in Germany

A guttanit+ panelek másik meghatározó előnye: A gyártás teljes egészében Németországban zajlik. Ez garantálja a rövid szállítási útvonalakat, a magas rendelkezésre állást és a még jobb ökológiai tulajdonságokat is.

 

A Guttanit+ a magas minőségú fedőanyag

Az ökológiai egyensúly mellett a minőség is lenyűgöző: a guttanit+ panelek rendkívül ellenállóak, mérettartósak, UV- és időjárásállóak amihez mi 15 év garanciát adunk! Bízhat a legendás Gutta minőségben, bármikor!

 Az újítás, amiről nem fogsz hallani

A guttanit+ lemezek olyan csendesek, hogy az esőcseppek nem okoznak bosszantó, hangos zajt, mint például a fémtetőknél.

 

A szerelés szempontjából is tiszta ügy

A guttanit+ panelek például semmivel sem maradnak el a hagyományos bitumenes lemezektől minőségükben és élettartamuk tekintetében – éppen ellenkezőleg. A feldolgozás még egyszerűbb és tisztább, szag és szennyeződés nélkül. A vágás tiszta és egyszerű.

 

Teljesen fenntartható és gazdaságos, egészen a tartozékokig

A guttanit+ panelek piros és fekete színben kaphatók, 2000 x 900 mm-es méretben, 76/18-as szinuszhullámmal. A lemez alsó része méhsejt szerkezetű, amely további stabilitást biztosít. A felső enyhe szerkezetű a vonzó megjelenés érdekében. A dolgok lezárásaként a tartozékok széles választéka áll rendelkezésre. Ide tartoznak a fröccsöntött alkatrészek, mint például a gerincsapkák és az ugyanabból az újrahasznosított anyagból készült oromszögek, valamint a tömítő alátétekkel ellátott szögek. 

Nézze meg a Guttanit+ termék tulajdonságait.

 

Guttanit+ hullámlemez

Letölthető dokumentumok

 

 

Tovább a Gutta Green termékekhez >

 

Vissza a Gutta Green oldalról a Gutta főoldalra >