Széchenyi terv plusz

Profillemezek

Műanyag profillemezek a Gutta választékában

Műanyag profillemezek

A Gutta profillemez egy gyűjtő név, amely rendszerint előtetők, és teraszok fedésére alkalmas lemezeket ölel magába. A termékek ránézés alapján nagyon hasonlóak, mégis más karakterisztikával rendelkeznek. Ennek ellenére összességében elmondható róluk, hogy robusztusok, szépek és kiállják az idők próbáját.

Műanyag profillemez választási szempontok

Műanyag profillemez választék

 

Termék típusok

 

  Poliészter hullámlemez

Műanyag hullámlemez

A poliészter egy kombinált üvegszálerősítésű anyag, amelyet évtizedek óta használnak tetőfedésre és falburkolásra. A poliészter csaknem elnyűhetetlen, ránézésre opálos anyag, amely az üvegszáltartalom miatt nem átlátszó.

 

  PVC sinus és trapéz lemez

Műanyag profillemezek

A legrégibb műanyagok egyike a kemény tapintású PVC. A kedvező árfekvésű átlátszó PVC panelek könnyen beépíthetőek. Az UV sugárzás az évekig tartó használatnál csökkenti a PVC lemezek tartósságát. A Guttagliss PVC lemezek nehezen éghetőek, DIN 4102 B1.

 

  Polikarbonát sinus és trapéz lemez (PC sima, PC karcolt, Makro)

Műanyag profillemezek

A polikarbonát egy nagyon tartós, különösen ütésálló műanyag melyet pl. az ütésálló „üvegezésekhez” is használnak. A Guttagliss makro profillemezek relatív csekély vastagságuk ellenére roppant törés- és jégbiztosak, könnyen beépíthetők. A Guttagliss makro profillemezekre 10 év garanciát adunk. A lemezek nehezen éghetőek, DIN 4102 B1.

 

  Akril (PMMA) profillemez

Műanyag profillemezek

Az akril a legátlátszóbb, csillogóbb és emellett a legtartósabb és legkeményebb műanyag. Egy speciális Elastomer-adalék hozzáadásával sikerült a Guttacryl sz profillemezeket ütésállóvá fejleszteni, ezáltal jó az anyag törés elleni tulajdonságokat elérni. A Guttacryl sz profillemezekre 10 év garanciát adunk, a normál éghető DIN 4102 B2 osztályba sorolhatók.

 

        

 

 

Teljesítmény nyilatkozatok

 

 

Tovább a Műanyag profillemez termékekhez >

 

Vissza a Műanyag profillemez oldalról a Gutta főoldalra >