Széchenyi terv plusz

Teraszfedési rendszerek | Gutta Hungária Kft.

Teraszfedési rendszerek

 

Terasztető megoldások

Terasztető

 

A kert ékessége a terasztető. A terasztetők olyan tetőfedések, melyeknek az év minden napján ki kell állniuk a szél és az időjárás viszontagságait. Ezeknek a fedéseknek tehát ellenállónak, UV-állónak, hosszú élettartamúnak és rozsdamentesnek kell lenniük, miközben esztétikus megjelenésüket is meg kell őrizniük. Ha magas elvárásokat támaszt a tervezés és minőség terén, akkor a Gutta terasztetői a megfelelő választás. A kiváló minőségű, "Made in Germany" minőség mellett a rendszer széles tartozékválasztékával sokoldalúságot és rugalmasságot kínál. 

Egy kerti terasz kialakítása tökéletes lehetőséget teremt a szabadtéri baráti találkozókhoz. Rossz idő esetén sem kell beltérben összezsúfolódnunk, hiszen a tető védelmet nyújt a csapadék és a hó ellen, miközben élvezhetjük a nyitott teret. A Gutta terasztetőinek kösznhetően a kültér ideális hely lesz a baráti és családi összejövetelekhez, valamint kerti sütögetésekhez, mindeközben pedig a kert szépségét is élvezhetjük.

 

Könnyű és biztonságos felszerelés 

A Gutta terasztetők könnyen és biztonságosan felszerelhetők. A terasztető-szerelő készlettel és némi kézügyességgel valódi professzionális minőségű tetőket hozhatunk létre.

Minőség és tartósság 

A Gutta készre gyártott terasztető készlet hosszú távon mindig megéri az árát. Ez egy professzionális, tartós és minőségi tető. A többrétegű polikarbonát panelekből készült átlátszó tetővel ellátott fémvázas konstrukció szembeszáll a széllel és az időjárás viszontagságaival. Közben a keskeny profilnak köszönhetően minden tető finom és karcsú megjelenést kölcsönöz, szépen illeszkedik a környezetéhez. A tető mélysége változhat 3 vagy 4 méter között, szélessége pedig a toldóelemeknek köszönhetően igény szerint bővíthető. 

 

Kiváló anyagválasztás 

A megfelelő anyagválasztás rendkívül fontos egy ilyen látványos beruházás során. A Gutta terasztetőket lehet választani műanyag polikarbonátból vagy biztonsági üvegből. Ezeket a lemezeket könnyen és pontosan illeszthetjük és rögzíthetjük a fémvázas szerkezethez. A szerkezet maga fémprofilból készül, amit gyárilag porszórt bevonattal látnak el, így hosszú évekig megőrzi kiváló formáját. Az oszlopok, gerendák és szarufák tartós alumíniumból készülnek. Emellett tartalmaz esőcsatornát is. 

 

Megvalósítható projektek 

A Gutta terasztető készleteivel bárminemű projekt megvalósítható, legyen szó teraszról, előtetőről, pergoláról, kocsibeállóról vagy udvari tetőfedésről. Ezek a készletek gyorsan és könnyen segítenek elkészíteni a terveket. Tízéves garancia mellett (a garanciális feltételek szerint) nyugodtan élvezheti a terasztető kényelmét. Ez a legmagasabb minőség, amely hosszú távon megéri. Tehát minden adott a professzionális tetőfedéshez. 

Az előnye a porszórt alumínium szerkezetnek a fa szerkezettel szemben az, hogy a fa természetes anyag, ami idővel erodálódik. Ez még akkor is igaz, ha a fát rendszeresen kezeljük és ápoljuk. 

 

Termék típusok

 

  UP Terasztető

UP terasztető

Ez a terméktípus egy gazdaságos megoldás terasztetők kialakítására. A terasztető készlet egy kis ügyességgel valódi professzionális minőségű tetőt eredményez. A tartós, stabil konstrukció ideális választás a ház körüli szilárd tetőszerkezetekhez. 

A minőség hosszú távon mindig megtérül. Ezt a gazdaságos UP terasztető készletével tapasztalhatja meg a hosszú élettartamú minőségi terasztető nyújtotta kényelmet. A polikarbonát üregkamrás panelekkel készült átlátszó tetővel ellátott fémvázas szerkezet intenzív terhelést is kibír, ellenáll a szélnek és az időjárásnak, ugyanakkor a keskeny profilnak köszönhetően minden tető különösen elegáns és könnyed megjelenésű. 

Az oszlopok, gerendák és szarufák tartós alumíniumból készülnek. Minden látható fémprofil gyári porszórt bevonattal rendelkezik, így a tető hosszú ideig kiváló formában marad - elérhető fehér vagy antracit színben. A szállítási csomag tartalma egy integrált esőcsatorna is.

 

  Standard terasztető

Standard terasztető

A Gutta terasztetők teljes összeszerelési anyagával könnyedén és biztonságosan felépíthetők a ház körül. A terasztető készlet egy kis ügyességgel valódi professzionális minőségű tetőt eredményez. A tartós, stabil konstrukció ideális választás a ház körüli szilárd tetőszerkezetekhez. 

A minőség hosszú távon mindig megtérül. Ezt a Gutta terasztető készletével tapasztalhatja meg - egy professzionális, hosszú élettartamú minőségi tetővel. A polikarbonát üreges kamrás panelekkel készült átlátszó tetővel ellátott fémvázas szerkezet bármilyen terhelést kibír, ellenáll a szélnek és az időjárásnak, ugyanakkor a keskeny profilnak köszönhetően minden tető különösen elegáns és könnyed megjelenésű. Választhat 3 vagy 4 méteres tetőmélység közül. 

Az oszlopok, gerendák és szarufák tartós alumíniumból készülnek. Minden látható fémprofil gyári porszórt bevonattal rendelkezik, így a tető hosszú ideig kiváló formában marad - elérhető fehér vagy antracit színben. A szállítási csomag tartalma egy integrált esőcsatorna is. A terasztető nagy stabilitásával könnyedén elbír akár 150 kg/m² hóterhelést is. A 10 mm vastag üreges kamrás panelekkel készült tetőfedés hosszú ideig megőrzi ragyogó megjelenését. 

A Gutta tetőkészleteivel számos lehetőség áll rendelkezésre - nem csak terasztetők esetében. Legyen szó teraszról, pergoláról, kocsibeállóról, udvari tetőfedésről vagy akár többről, a vonzó készletek segítségével gyorsan és egyszerűen megvalósíthatja projektjét. A tíz év garancia (a garanciális feltételeket betartva) hosszútávú biztonságot nyújt a felhasználónak. Ez a legmagasabb minőség, ami hosszú távon megtérül. 

A készletek garantálják a terasztető sikeres kialakítását. Rugalmasak maradnak, és az összeállítást az Ön igényeihez lehet igazítani. Mind a kereszttartók, mind az oszlopok 60 cm-ig állíthatók. A változtatható gerincmagasság és az állítható támasztóoszlopok még nagyobb rugalmasságot biztosítanak. A 120 cm-es bővítőmodullal az 5,46 m széles modellek elméletileg korlátlanul bővíthetők. Ez azt jelenti, hogy semmi sem akadályozza, hogy az épület teljes hosszában autók, kerékpárok vagy kerti felszerelések tárolására szolgáljon. A modul egy elülső tartóból (szelemen), esőereszből, fali tartóból, 2 szarufából és 2 lemezből áll, és egy oszloppal felszerelhető középen az 5,46 m széles változatnál.

   

  PRO terasztető

Pro terasztető

Most minden eddiginél könnyebben és egyszerűbben szerelheti fel terasztetőjét. A Pro terasztető kifinomult, innovatív plug-in rendszerével lehetővé teszi!  

A termék jellemzői: 

  • Kiváló minőség Németországban gyártva 
  • Könnyen és biztonságosan telepíthető bárki számára nagyon rövid idő alatt 
  • Stabil alumínium szerkezet fehér vagy antracit színben 
  • Burkolat 16 mm-es PC többfalú lapokkal, átlátszó vagy csíkos 
  • A tető dőlésszöge 5° és 15° között állítható 
  • Integrált esőcsatorna lefolyóval az oszlopban 

A Terasztető Pro biztonságos, stabil és rekordidő alatt felszerelhető. 

Varázsoljon többet szabadtéri nappalijából! A szilárd terasztető megvédi Önt és családját az időjárás viszontagságaitól, és javítja kertje jólétét. 

Ez azt jelenti, hogy a szilárd és hosszú élettartamú rendszer pillanatok alatt felállítható. A rendszer egyedi és bejegyzett védjegyként van bejegyezve! 

Egy személy egyedül is elvégezheti a szerelést, és nagyon rövid idő alatt egyszerűen és biztonságosan összeszerelheti a tetőt. A rendkívül stabil alumínium szerkezet antracit vagy fehér színben biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. Az esővizet a kombinált szelemen- és ereszcsatorna-profil összegyűjti és a 11 x 11 cm vastag oszlopba vezeti. 

A tető dőlésszöge 5° és 15° között változtatható, ami azt jelenti, hogy a tető tökéletesen illeszkedni tud a ház falához. 

A 16 mm vastag polikarbonát többfalú lapokhoz tetszés szerint választhatunk átlátszó vagy fehér csíkos változatot. A tető minden időjárási körülménynek ellenáll, beleértve a nagy hóterhelést is, és kocsibeállóként is remekül helytáll. 

A Pro terasztető olyan minőséget kínál, amelyre támaszkodhat: a TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező „Made in Germany”, 15 év garancia a fémszerkezetre és 10 év garancia a többrétegű panelekre önmagukért beszélnek!

 

  Pémium terasztető

Prémium terasztető

A prémium minőségű terasztetők egyedi megjelenéssel büszkélkednek. Egyediség, kényelem és minőség: ezek az értékek alapvető fontosságúak a szabadtéri életterek tervezésénél. A kifinomult tetőfedésnek köszönhetően minden terasz kedvenc hellyé válik. 

Az elegáns vázszerkezet, mindössze két tartóoszloppal, magabiztos megjelenést kölcsönöz a prémium terasztetőnek, amely látványban könnyed, ugyanakkor robusztus kialakítású. A támasztóoszlopok és lábak szabadon állíthatók. A tető dőlésszöge rugalmasan állítható 5 és 20 fok között. A profilhornyok kiválóan szolgálják a különféle rendszertartozékok praktikus és egyszerű felszerelését. A porszórt alumíniumprofilok továbbá korróziómentességet és hosszan tartó vonzó megjelenést biztosítanak - fehér vagy antracit színben elérhetők. 

Újdonság 2023-ban! Mostantól a prémium terasztetők önálló változatban is elérhetők. Az esetleges további oszlopok talajra rögzítéssel lehetővé teszik a tetők felszerelését anélkül, hogy a ház falához rögzítenék őket.  

A különféle rendszertartozékok lehetővé teszik a prémium terasztető sokoldalú felhasználását a teraszoktól a parkolóhelyekig, a pergoláktól a szabadtéri ülőhelyekig. A tetőfedésnél is biztosított a maximális rugalmasság: a kereskedelemben kapható akrilból vagy polikarbonátból készült, 16 milliméter vastag többfalú lapok mindegyike 980 milliméter széles, de akár 10 mm vastag biztonsági üveg is alkalmazható. A prémium termékeknek nem árthat sem a szél, sem az időjárás. UV-álló és jégesőálló anyagból készülnek. A szerkezet még a nagy hóterheléseknek is könnyedén ellenáll. Az integrált esőcsatorna mindkét oldalon gondoskodik a gyors vízelvezetésről.

 

 

Árnyékolórendszereink minden időjárásra fel vannak készülve! Ha védett árnyékban pihenne a forró napokon, a változatos árnyékolóinkkal minden igényre és szerkezeti helyzetre megtalálja az optimális megoldást! 

A LED világítás praktikus és elegáns megoldást kínál. A prémium terasztetőbe süllyesztett világításhoz a LED szalagokat egyszerűen be kell helyezni a szarufákba. Különösen praktikus, hogy a horony már a szarufán is megtalálható, így a LED-elemek egy síkban vannak és nem nyúlnak ki. 

A prémium terasztetőn kívül szeretne oldalsó adatvédelmet a kíváncsi pillantások ellen? Vagy védekezne a széltől és zord időjárási körülményektől? Ekkor a magánéleti és szélvédő elemek tökéletes kiegészítései a tetőszerkezetnek. Az takaró paravánokat egyszerűen el kell helyezni a tartóoszlopok meglévő barázdáiba. Az oszlopok és a kitöltés harmonikusan illenek egymáshoz a tetszetős színezés révén. Az elemek maximális rugalmasságot biztosítanak, és változtatható szélességben és magasságban - akár a szélesség vagy a magasság levágásával, akár a panelek elhagyásával.

A GUTTA Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános teraszfedési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre.

 

Tovább az Terasztető termékekhez >

 

Vissza a Terasztető rendszerek oldalról a Gutta főoldalra >