Széchenyi terv plusz

Előtető rendszerek

Előtető és teraszfedési rendszerek

 

Előtető megoldások

Előtetők

ElőtetőA Gutta előtetők széles választékát kínálja, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást. Legyen szó kocka, íves, szögletes, klasszikus vagy modern dizájnról, a lehetőségek szinte végtelenek. A tervezés során csak a fizika törvényei szabnak határt, ezért választhatunk egyszerű, egyenes, ívelt, szögletes, lekerekített vagy akár minimalista kialakítást. 

A termékcsaládban megtalálhatóak olyan előtetők, mint a szögletes 3D, szögletes 3D előtető esővédő oldalfallal, szögletes 2D, szögletes 2D előtető esővédő oldalfallal, háromszög kialakítás, LED világításos, faberakásos, ívelt és még sok más. A 3D előtetők EPS szigetelőpanelekkel vannak töltve, biztosítva a maximális méretstabilitást. Emellett ezek a panelek csökkentik az esőcseppek okozta zajokat, ami egy nagyszerű előny. 

Az erős LED világítás beépítése további plusz értéket ad az előtetőknek. Ez megbízható és intenzív megvilágítást biztosít a bejárati területnek, minimalizálva az energiafogyasztást. Így akár egy extra kültéri lámpa megspórolható. 

Az előtetőket oldalpanelekkel is kiegészíthetjük, amelyek védelmet nyújtanak az oldalsó szél és eső ellen. Ezen kívül további vonzó és sokoldalú dizájnt kölcsönöznek az előtetőnek. Ezek az oldalpanelek akár beépített postaládával és csengővel is rendelhetők, amelyek még funkcionalitást és esztétikumot is hozzáadnak a bejárathoz.

 

Termék típusok

 

  Basic előtető

Basic előtető

Előtető alkalmazása bejárati ajtók felett számos előnyt nyújthat. Ezek közé tartozik, hogy védi az ajtót és annak környezetét az időjárás viszontagságaitól, segíti a nedvesség és hó eltávolítását, valamint esztétikailag is feldobja a ház homlokzatát. Az előtető kiválasztásakor fontos szempontok közé tartozik az anyag, a méret, a forma és a stílus. A basic előtető típusok egy egyszerű és gyors megoldást nyújtanak a fent leírtakra. Stílusuk egyszerű, áruk pedig kiemelkedően kedvező.

 

  Standard előtető 

Standard előtető

Előtetők alkalmazása bejárati ajtók felett több funkcionális és esztétikai előnnyel jár. Ezek a szerkezetek megvédik a bejárati területet az időjárási elemektől, hozzájárulnak az ingatlan külső megjelenéséhez. A standard előtető típusok megjelenésükkel különösen szép esztétikai élmény nyújtanak. Stílusuknak köszönhetően inkább új házakhoz ajánljuk.

   

 

  Prémium előtető 

Prémium előtető

Előtető alkalmazása a bejárati ajtó felett különféle célokat szolgálhat, például védelmet nyújthat az időjárás viszontagságaival szemben, javíthatja az épület megjelenését, és hozzájárulhat a bejárati terület funkcionalitásához. Az előtetők általában kisebb tetőszerkezetek, amelyek az ajtó fölé vagy az épület előtt helyezkednek el. A prémium előtetők anyagösszetételüket és észtétikumukat tekintve kiemelkedőek. Gyönyörű impozáns és egyedi megjelenésüknek köszönhetően alkalmasak modern és új házakhoz.

 

A GUTTA Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános teraszfedési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre.

 

Tovább az Előtető termékekhez >

 

Vissza az Előtető és teraszfedési rendszerek oldalról a Gutta főoldalra >