Széchenyi terv plusz

Kerti magaságyás

Kerti magaságyás

 

Gutta magaságyás

 

Elevada magaságyás

Az Elevada magaságyás – erős, masszív és különlegesen rugalmas. A Gutta Elevada magaságyása tökéletesen kielégíti a szabadidős kertészek széleskörű elvárásait ebben a termékkategóriában. A szilárd szerkezetet az antracit színű, porszórt alumínium oszlopok, valamint a WPC deszkák és alumínium végléc keret alkotják, biztosítva ezzel a stabilitást. A 2020 x 800 x 750 mm-es (HxSzxM) szabványos változat 1000 literes térfogatával bőséges helyet biztosít az erőteljes növény-, virág- és zöldségnövekedéshez. 

  • Az Elevada magaságyás rugalmassága a kulcsa: a WPC deszkák és a véglécek egyszerűen formázhatók, lehetővé téve az egyedi igényeknek való megfelelést. Nagyítása is rendkívül egyszerű – a rögzíthető bővítőkészlet segítségével. 
  • Az alumínium biztosítja az magaságyás hosszú élettartamát: anyaga méretstabil, korróziómentes és ellenáll a változó időjárási viszonyoknak. 
  • Az magaságyás felállítása, betöltése és ültetése gyors és hatékony az Elevada magaságyásással. 

 

Valenta magaságyás 

  • A Gutta Valenta magaságyás elegáns, sokoldalú és erős 
  • Az magaságyásak számos előnnyel szolgálnak a kényelmes és alkalmazkodó kertészkedés során. A Gutta Valenta magaságyása nem csak a gyakorlati előnyeivel ragadja magával, hanem vizuálisan is feldobja bármelyik kertet. 
  • A dinamikus V-alakú formavilág megkönnyíti a munkát, és az magaságyásnak különlegesen elegáns megjelenést kölcsönöz. 
  • A korróziómentes, stabil és tartós alumínium változatban rendelkezésre álló további színek még tovább növelik a vizuális vonzerőt: alumínium porszórt antracit, matt rozsda vagy rozsdás vas. 

A Gutta Hungária által forgalmazott termékek közül választva, szinte minden általános vízszigetelési problémára találhatnak alkalmas és gazdaságos megoldást. A pontos alkalmazhatóság eldöntését segíti a termékeinkhez adott alkalmazási utasítás és teljesítménynyilatkozat. Speciális esetben szaktanácsadóink állnak a rendelkezésükre. 

 

Tovább a Magaságyás termékekhez >

 

Vissza a Magaságyás oldalról a Gutta főoldalra >